wadhah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

wadhah Aksara Jawa: (wa) (dha) (h) krama/ngoko

  1. apa-apa sing dianggo rêrumat (simpên, nyèlèhake lsp);








Kata kunci/keywords: arti wadhah, makna wadhah, definisi wadhah, tegese wadhah, tegesipun wadhah
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org