waditra

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

waditra Aksara Jawa: (wa)ꦢꦶ (di)ꦠꦿ (tra)

  1. (Snk) (Kw) ak gamêlan, têtabuhan.








Kata kunci/keywords: arti waditra, makna waditra, definisi waditra, tegese waditra, tegesipun waditra
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.