wakbajra

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

wakbajra Aksara Jawa: (wa)ꦏ꧀ (k) (ba)ꦗꦿ (jra)

  1. (Snk) (Kw) ak (landhêp têmbunge) saujare dadi.








Kata kunci/keywords: arti wakbajra, makna wakbajra, definisi wakbajra, tegese wakbajra, tegesipun wakbajra
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org