walatkara

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

walatkara Aksara Jawa: (wa) (la)ꦠ꧀ (t) (ka) (ra)

  1. (Snk) (Kw) ak ambêk siya, kaniaya.








Kata kunci/keywords: arti walatkara, makna walatkara, definisi walatkara, tegese walatkara, tegesipun walatkara
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.