walyan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

walyan Aksara Jawa: (wa)ꦭꦾ (lya)ꦤ꧀ (n)

  1. (Kw) ak dhukun.








Kata kunci/keywords: arti walyan, makna walyan, definisi walyan, tegese walyan, tegesipun walyan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org