warada

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

warada Aksara Jawa: (wa) (ra) (da)

  1. (Snk) (Kw) ak sih.








Kata kunci/keywords: arti warada, makna warada, definisi warada, tegese warada, tegesipun warada
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.