warwang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

warwang Aksara Jawa: (wa) (r) (wa) (ng)

  1. (Kw) ak warung.








Kata kunci/keywords: arti warwang, makna warwang, definisi warwang, tegese warwang, tegesipun warwang
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org