wetan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

wetan Aksara Jawa: ꦮꦺ (we) (ta)ꦤ꧀ (n) krama/ngoko

  1. keblat dununging plêthèke srêngenge;








Kata kunci/keywords: arti wetan, makna wetan, definisi wetan, tegese wetan, tegesipun wetan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.