wewe

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

wewe Aksara Jawa: ꦮꦺ (we)ꦮꦺ (we) krama/ngoko

  1. gêndruwo wadon.








Kata kunci/keywords: arti wewe, makna wewe, definisi wewe, tegese wewe, tegesipun wewe
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org