wewe

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

wewe Aksara Jawa: ꦮꦺ (we)ꦮꦺ (we) krama/ngoko

  1. gêndruwo wadon.







Kata kunci/keywords: arti wewe, makna wewe, definisi wewe, tegese wewe, tegesipun wewe

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.