wibuti

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

wibuti Aksara Jawa: ꦮꦶ (wi)ꦧꦸ (bu)ꦠꦶ (ti)

  1. (Snk) (Kw) ak kaluhuran, kamulyan, kuwasa.








Kata kunci/keywords: arti wibuti, makna wibuti, definisi wibuti, tegese wibuti, tegesipun wibuti
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org