wicaksuh

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

wicaksuh Aksara Jawa: ꦮꦶ (wi) (ca)ꦏ꧀ (k)ꦱꦸ (su) (h)

  1. (Snk) (Kw) wicaksana.








Kata kunci/keywords: arti wicaksuh, makna wicaksuh, definisi wicaksuh, tegese wicaksuh, tegesipun wicaksuh
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.