wicarita

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

wicarita Aksara Jawa: ꦮꦶ (wi) (ca)ꦫꦶ (ri) (ta)

  1. (Kw) pintêr ndongèng.








Kata kunci/keywords: arti wicarita, makna wicarita, definisi wicarita, tegese wicarita, tegesipun wicarita
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.