widadara

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

widadara Aksara Jawa: ꦮꦶ (wi) (da) (da) (ra)

  1. (Snk) (Kw) bangsaning dewa.








Kata kunci/keywords: arti widadara, makna widadara, definisi widadara, tegese widadara, tegesipun widadara
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org