wihanggama

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

wihanggama Aksara Jawa: ꦮꦶ (wi) (ha) (ng) (ga) (ma)

  1. (Snk) (Kw) ak manuk.








Kata kunci/keywords: arti wihanggama, makna wihanggama, definisi wihanggama, tegese wihanggama, tegesipun wihanggama
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.