wikridita

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

wikridita Aksara Jawa: ꦮꦶ (wi)ꦏꦿꦶ (kri)ꦢꦶ (di) (ta)

  1. (Snk) (Kw) ak dolanan, sênêng-sênêng.








Kata kunci/keywords: arti wikridita, makna wikridita, definisi wikridita, tegese wikridita, tegesipun wikridita
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org