wiku

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

wiku Aksara Jawa: ꦮꦶ (wi)ꦏꦸ (ku)

  1. (Kw) pandhita tapa.








Kata kunci/keywords: arti wiku, makna wiku, definisi wiku, tegese wiku, tegesipun wiku
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org