wilasita

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

wilasita Aksara Jawa: ꦮꦶ (wi) (la)ꦱꦶ (si) (ta)

  1. (Snk) (Kw) ak ngenggar-enggar, dolanan.








Kata kunci/keywords: arti wilasita, makna wilasita, definisi wilasita, tegese wilasita, tegesipun wilasita
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org