winot

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

winot Aksara Jawa: ꦮꦶ (wi)ꦤꦺꦴ (no)ꦠ꧀ (t)

  1. (Kw) diêmot;;
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti winot, makna winot, definisi winot, tegese winot, tegesipun winot
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org