witaraga

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

witaraga Aksara Jawa: ꦮꦶ (wi) (ta) (ra) (ga)

  1. (Snk) (Kw) ak luwar saka kasêngsêman, rêsik, suci.








Kata kunci/keywords: arti witaraga, makna witaraga, definisi witaraga, tegese witaraga, tegesipun witaraga
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org