wruh

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

wruh Aksara Jawa: ꦮꦿꦸ (wru) (h)

  1. (Kw) wêruh.








Kata kunci/keywords: arti wruh, makna wruh, definisi wruh, tegese wruh, tegesipun wruh
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org