wyapara

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

wyapara Aksara Jawa: ꦮ꧀ (w) (ya) (pa) (ra)

  1. (Snk) (Kw) ak gawe, pagawean.








Kata kunci/keywords: arti wyapara, makna wyapara, definisi wyapara, tegese wyapara, tegesipun wyapara
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org