yasa-kambang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

yasa-kambang Aksara Jawa: (ya) (sa) (ka)ꦩ꧀ (m) (ba) (ng)
Lingga:

  1. (Kw) bale kambang.









Kata kunci/keywords: arti yasa-kambang, makna yasa-kambang, definisi yasa-kambang, tegese yasa-kambang, tegesipun yasa-kambang
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org