yayah-rena

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

yayah-rena Aksara Jawa: (ya) (ya) (h)ꦫꦺ (re) (na)
Lingga:

  1. (Kw) bapa biyung.









Kata kunci/keywords: arti yayah-rena, makna yayah-rena, definisi yayah-rena, tegese yayah-rena, tegesipun yayah-rena
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org