yogyaswara

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

yogyaswara Aksara Jawa: ꦪꦺꦴ (yo)ꦒ꧀ (g) (ya)ꦱ꧀ (s) (wa) (ra)
Lingga:

  1. (Kw) têmbung sing wandane wêkasan lêgêna samangsa diganti -i atêgês wadon, upama dewa-dèwi lsp.









Kata kunci/keywords: arti yogyaswara, makna yogyaswara, definisi yogyaswara, tegese yogyaswara, tegesipun yogyaswara
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org