yusya

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

yusya Aksara Jawa: ꦪꦸ (yu)ꦱ꧀ (s) (ya)
Lingga:

  1. (Snk) (Kw) yuswa.









Kata kunci/keywords: arti yusya, makna yusya, definisi yusya, tegese yusya, tegesipun yusya
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org