Ehe

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

Ehe Aksara Jawa: ꦲꦺꦲꦺ

krama/ngoko

  1. araning taun kang kapindho (ing windu).









Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=Ehe&oldid=53017"