Ehe

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

Ehe Aksara Jawa: ꦲꦺꦲꦺ

krama/ngoko

  1. araning taun kang kapindho (ing windu).









Kata kunci/keywords: arti Ehe, makna Ehe, definisi Ehe, tegese Ehe, tegesipun EheBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=Ehe&oldid=53017"