ayan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

ayan Aksara Jawa: ꦲꦪꦤ꧀ krama/ngoko

  1. (araning utawa nandhang) lara yèn angot tiba banjur muruh.








Kata kunci/keywords: arti ayan, makna ayan, definisi ayan, tegese ayan, tegesipun ayanBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=ayan&oldid=80896"