ayan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

ayan Aksara Jawa: ꦲꦪꦤ꧀ krama/ngoko

  1. (araning utawa nandhang) lara yèn angot tiba banjur muruh.








Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=ayan&oldid=80896"