baku

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

baku krama/ngoko

  1. kang pancèn têtêp duwe hak;
  2. pokok (ing pagawean, pakaryan lsp);
  3. (utawa bêbaku) lajêr utawa kang dadi dhêdhasar (tmr. wawasan, rêrêmbugan lsp);
  4. kang wênang ndarbèni (nganggo nindakake lsp);








Kata kunci/keywords: arti baku, makna baku, definisi baku, tegese baku, tegesipun bakuBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=baku&oldid=80762"