baku

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

baku krama/ngoko

  1. kang pancèn têtêp duwe hak;
  2. pokok (ing pagawean, pakaryan lsp);
  3. (utawa bêbaku) lajêr utawa kang dadi dhêdhasar (tmr. wawasan, rêrêmbugan lsp);
  4. kang wênang ndarbèni (nganggo nindakake lsp);








Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=baku&oldid=80762"