bibit

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

bibit krama/ngoko

  1. (utawa bibitan) turunan (tmr. têtuwuhan, kewan);
  2. wiji utawa thikilan kang arêp ditandur (ditangkar-tangkarake);
  3. kewan (iwak lsp) kang arêp ditangkar-tangkarake;
  4. (utawa bibitan) êngg babon êndhog-endhogan;
  5. (utawa bibit-kawit) kang dadi mula-buka.








Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=bibit&oldid=52218"