bibit

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

bibit krama/ngoko

  1. (utawa bibitan) turunan (tmr. têtuwuhan, kewan);
  2. wiji utawa thikilan kang arêp ditandur (ditangkar-tangkarake);
  3. kewan (iwak lsp) kang arêp ditangkar-tangkarake;
  4. (utawa bibitan) êngg babon êndhog-endhogan;
  5. (utawa bibit-kawit) kang dadi mula-buka.








Kata kunci/keywords: arti bibit, makna bibit, definisi bibit, tegese bibit, tegesipun bibitBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=bibit&oldid=52218"