cono

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

cono Aksara Jawa: ꦕꦺꦴꦤꦺꦴ

  1. êngg bangsaning wudun ing êndhas.








Kata kunci/keywords: arti cono, makna cono, definisi cono, tegese cono, tegesipun conoBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=cono&oldid=19235"