dalan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

dalan

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko dalan
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. papan sing dipijèkake dianggo liwat (diambah);
  2. kanggo têmbung silihan atêgês kang diliwati, kang diambah, kang diênggo mêtu (mlêbu) lsp.
Kacocogna karo dalan banyu, dalan pangan, pipa dalan kêbul;
  1. ent sarana, jalaran, lantaran








Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=dalan&oldid=51921"