dalan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

dalan

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko dalan
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. papan sing dipijèkake dianggo liwat (diambah);
  2. kanggo têmbung silihan atêgês kang diliwati, kang diambah, kang diênggo mêtu (mlêbu) lsp.
Kacocogna karo dalan banyu, dalan pangan, pipa dalan kêbul;
  1. ent sarana, jalaran, lantaran








Kata kunci/keywords: arti dalan, makna dalan, definisi dalan, tegese dalan, tegesipun dalanBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=dalan&oldid=51921"