dudu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

dudu

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko dudu
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. kliru, salah;
  2. (utawa dudu-dudu tindak kang ora bênêr (salah, ala), upama aja duwe cipta dudu;








Kata kunci/keywords: arti dudu, makna dudu, definisi dudu, tegese dudu, tegesipun duduBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=dudu&oldid=52079"