dudu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

dudu

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko dudu
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. kliru, salah;
  2. (utawa dudu-dudu tindak kang ora bênêr (salah, ala), upama aja duwe cipta dudu;








Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=dudu&oldid=52079"