duraka

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

duraka krama/ngoko

  1. nglakoni dosa, kêdosan marang;
  2. ak mbangkang ing parentah, ngraman.








Kata kunci/keywords: arti duraka, makna duraka, definisi duraka, tegese duraka, tegesipun durakaBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=duraka&oldid=48602"