gagi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

gagi Aksara Jawa: ꦒꦒꦶ

  1. êngg
krama
Krama gagi
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

gaga.









Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=gagi&oldid=52521"