gagi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

gagi Aksara Jawa: ꦒꦒꦶ

  1. êngg
krama
Krama gagi
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

gaga.









Kata kunci/keywords: arti gagi, makna gagi, definisi gagi, tegese gagi, tegesipun gagiBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=gagi&oldid=52521"