ganjil

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

ganjil Aksara Jawa: ꦒꦤ꧀ꦗꦶꦭ꧀krama/ngoko

  1. yèn dipara loro turah siji;









Kata kunci/keywords: arti ganjil, makna ganjil, definisi ganjil, tegese ganjil, tegesipun ganjilBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=ganjil&oldid=32094"