garit

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

garit Aksara Jawa: ꦒꦫꦶꦠ꧀

krama/ngoko

  1. corèk sing nandhês;









Kata kunci/keywords: arti garit, makna garit, definisi garit, tegese garit, tegesipun garitBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=garit&oldid=52097"