grès

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

grès Aksara Jawa: ꦒ꧀ꦫꦺꦱ꧀

krama/ngoko

  1. gès (katêranganing pangiris);









Kata kunci/keywords: arti grès, makna grès, definisi grès, tegese grès, tegesipun grèsBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=grès&oldid=50532"