hop

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

hop Aksara Jawa: ꦲꦺꦴꦥ꧀
Lingga:

  1. pc mandhêg!









Kata kunci/keywords: arti hop, makna hop, definisi hop, tegese hop, tegesipun hopBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=hop&oldid=101127"