ijo

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

ijo Aksara Jawa: ꦲꦶꦗꦺꦴ
Lingga:

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko ijo
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

warna kaya dene warnaning godhong;









Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=ijo&oldid=50201"