ijo

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

ijo Aksara Jawa: ꦲꦶꦗꦺꦴ
Lingga:

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko ijo
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

warna kaya dene warnaning godhong;









Kata kunci/keywords: arti ijo, makna ijo, definisi ijo, tegese ijo, tegesipun ijoBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=ijo&oldid=101710"