ilis

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

ilis Aksara Jawa: ꦲꦶꦭꦶꦱ꧀
Lingga:

  1. nganggo ilis êngg drijine nganggo diadhangake ing lambening takêran (tmr. nakêr bêras, jagung lsp
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti ilis, makna ilis, definisi ilis, tegese ilis, tegesipun ilisBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=ilis&oldid=31466"