isu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

isu Aksara Jawa: ꦲꦶꦱꦸ
Lingga:

  1. (Snk) (Kw) ak panah.









Kata kunci/keywords: arti isu, makna isu, definisi isu, tegese isu, tegesipun isuBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=isu&oldid=101337"