kabur

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

kabur krama/ngoko

  1. katut ing angin;
  2. pc ilang, lunga, muspra
Kacocogna karo
  • bur, abur.








Kata kunci/keywords: arti kabur, makna kabur, definisi kabur, tegese kabur, tegesipun kaburBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=kabur&oldid=51487"