kale

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

kale Aksara Jawa: ꦏꦭꦺ
Lingga:

  1. êngg mangka
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti kale, makna kale, definisi kale, tegese kale, tegesipun kaleBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=kale&oldid=101426"