kalong

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

kalong Aksara Jawa: ꦏꦭꦺꦴꦁ
Lingga: (long)

  1. suda sathithik marga dilongi.








Kata kunci/keywords: arti kalong, makna kalong, definisi kalong, tegese kalong, tegesipun kalongBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=kalong&oldid=50237"