kanal

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

kanal Aksara Jawa: ꦏꦤꦭ꧀
Lingga:krama/ngoko

  1. (Wl) kali susukan (sidhatan).









Kata kunci/keywords: arti kanal, makna kanal, definisi kanal, tegese kanal, tegesipun kanalBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=kanal&oldid=52876"