kapitan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

kapitan (Wl) krama/ngoko ak

  1. araning pangkat panggêdhe saradhadhu;
  2. panggêdhe kapal
Kacocogna karo
  • kaptin.








Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=kapitan&oldid=50171"