kare

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

kare Aksara Jawa: ꦏꦫꦺ
Lingga:krama/ngoko

  1. araning olah-olahan.









Kata kunci/keywords: arti kare, makna kare, definisi kare, tegese kare, tegesipun kareBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=kare&oldid=101339"