kasang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

kasang Aksara Jawa: ꦏꦱꦁ
Lingga:krama/ngoko

  1. ak bangsaning kanthong (dicangklong).









Kata kunci/keywords: arti kasang, makna kasang, definisi kasang, tegese kasang, tegesipun kasangBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=kasang&oldid=32640"