king

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

king Aksara Jawa: ꦏꦶꦁ
Lingga:

  1. êngg pc saking, sangking.









Kata kunci/keywords: arti king, makna king, definisi king, tegese king, tegesipun kingBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=king&oldid=101160"