kolot

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

kolot êngg pc

  1. ngotot, wulêd bangêt;
  2. nggêgêgi tata-cara kuna, kuna.








Kata kunci/keywords: arti kolot, makna kolot, definisi kolot, tegese kolot, tegesipun kolotBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=kolot&oldid=43538"